Metropol İstanbul 1+0 Ofis Daire dönüşümü ( metropolis istanbul )

 Metropol istanbul projesinde yer alan ofis alanını müşterimiz için modern tercihli keyifli bir yaşam alanına cevirdik. Görsel ve keyif için bio yakıtlı şöminemiz ise gece istanbul manzara eşliğinde eşsiz keyif sunmakta. duvarlarda sadeliği devam ettirmek için ve renklerimiz ön planda olması için bürüt beton görüntüsünü tercih ettik. bu görüntüyü dilerseniz maliyeti düşürmek için beton görünümünü hazır pannellerden veya gercek beton yerine aynı efekti seramik yapıştırıcısı ve içerisine karıstıracagınız ince bir kum ile  yakalayabilirsiniz dilerseniz renklendirmek için içerisine toz boya eklenebilir tabi sonrası tamamen el işciliğine baglı bir uygulama.  design by enes öztekin


L koltuk özellikle küçük alanlar için kurtarıcıdır. Eger ekstra yatılabilecek bir alanınızın olmasını isterseniz mutlaka yatak olarak kullanabileceğiniz bir model tercih edin.

evet küçük ve kısıtlı bir alanımız oldugu için tezgah arasını bile düz geçmek istemedik niş derinliğimiz 70 cm oldugu için bu mutfakta tezgahımızı 70 cm tuttuk üzerine ise 10 cm raf ve bardaklık alanı tasarladık. kullanacagımız tezgah alanımız net 60 cm kalmıştır.

masif kaplama ve lake mutfak tasarımında ise buzdolabımızı alanımız kısıtlı oldugu için ve daireyi tek kişinin yasayacagı sekilde tasarladıgımız için ankastre mini bar olarak kullandık. tercihler tamamen sizlere ait olmalı.





Evet Televizyon cogumuz için evin olmazsa olmazıdır.   Yapının büyük bir bölümü cam oldugu için  ve manzaramızı kapatsın istemediğimizden resim şövalesi tarzında bi ürün standı ile televizyonumuzu konumlandırdık

Yorumlar

Popüler Yayınlar