Klasik beyaz lake mutfak tasarımı

Mutfak modellerinde tercihen klasik çizgilere geçiş artsada siz değerli klasik sever takipçilerimiz için klasiğe dönüşü daha cazibeli hale getirerek modern çizgilerle bulusturmaya çalıştık. tasarladıgımız bu mutfak modelinde lake boya ve detay olarak ince varak çizgiler geçerek hareketlendirdik.

Bütün tasarımlarımızda oldugu gibi olmazsa olmazlarımız aksesuarlar tasarlanan mekanlar için tamamlayıcılıgını devam ettirmektedir. tasarımlarınızda bu yakışıklıları ve küçük detayları unutmayalım

bütün detaylar sizler için.


merak edilenler:

sandalye modelimiz  kartell lois ghost olarak aratabilirsiniz.

masa özel imalat masif torna ayak

apliklerimiz özel imalat veya benzer modeller oldukça fazla modern bir aplik veya zevkinize göre seçim yapabilirsiniz

ankastre setimiz görünen fırın smeg cortina serisidir siyah model de tercih edebilirsiniz ocak aynı seriden veya bu tasarımdaki gibi ocak fırın ayrı kullanılacaksa farklı da secebilirsiniz davlumbaz kuzine içine gömme aspiratör tercih edilmiştir.

dolapkulpları ise  farklı markalarda bulabileceğiniz bir model oldugu için belirli bir marka yazmıyorum bütcenize göre tercih edebilirsiniz model olarak antik kulp diye aratabilirsiniz.

farklı sorularınız için lütfen bizimle iletişime geçiniz whatsap baglantımız veya mail adresimiz iletişim bölümümüzde mevcuttur.



Yorumlar

Popüler Yayınlar